“Fotoğraflarla Çarşamba’yı Anlat” Yarışmasının Birincisi Okulumuzdan

Yazar: hakancan.altunay | Tarih: 3 Haziran 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Fotoğrafçılık Topluluğu ve Çarşamba Belediyesi işbirliğinde düzenlenen “Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü Tanıtım Etkinliği” 2-3 Haziran’da çeşitli faaliyetlerle gerçekleştirildi.

OMÜ ile Çarşamba Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen “Fotoğraflarla Çarşamba’yı Anlat” yarışmasında dereceye giren yarışmacılara da etkinlik kapsamında ödülleri verildi. 18 Mayıs’ta başlayıp 31 Mayıs’ta sonlanan yarışmada Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri 2. sınıf öğrencisi Beyzanur Ülkü, “Işıklı Yol” adını taşıyan fotoğrafıyla birinci olarak 3 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu. Beyzanur Ülkü, birincilik ödülünü Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım’ın elinden aldı. Yarışmada ikincilik ödülünü Çarşamba Belediyesi Başkanı Sayın Av. Halit Doğan Gazetecilik 2. sınıf öğrencisi Selen Öztürk’e, üçüncülük ödülünü ise İletişim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Onur Bekiroğlu Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Helin Bilici’ye takdim etti.

İki gün süren etkinlik kapsamında Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin de yarıştığı çeşitli spor müsabakaları, sanat tasarım etkinlikleri, mikrofon sende karaoke programı ve konserler gerçekleştirildi.