2021 - 2022 Akademik Kurul Toplantısı

Yazar: hakancan.altunay | Tarih: 7 Mart 2022

Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu 2021-22 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 2 Mart Çarşamba günü Müdür Prof. Dr. İsmail Aydemir başkanlığında toplandı.

Yeni işletmecisiyle birlikte yeniden açılan Meslek Yüksekokulu kantininde yapılan kahvaltılı toplantıya Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Turgay Yavuzarslan ve Öğr. Gör. Durmuş Kırmemiş, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Tunahan bilgin, Finans - Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Abdülkadir Eryılmaz, Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkan V., Öğr. Gör. Serkan Varan, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Evren Ergün ile öğretim görevlileri katıldı. Kahvaltıya ayrıca MYO idari çalışanlar da eşlik etti.

Toplantıda konuşan Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, bahar döneminin hayırlı olmasını diledi, kurum içinde yürütülen akademik faaliyetler, yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında öğretim elemanlarını bilgilendirdi. Toplantı öğretim elemanlarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.