Yüksekokulumuz öğrencileri kan bağışında bulundular

Yazar: | Tarih: 28 Mart 2017

Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu öğrencileri örnek bir davranışta bulunarak Kızılay’a kan bağışında bulundular. Samsun'dan gelen Türk Kızılay’ı ekipleri Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu'na gelerek kan vermek isteyen öğrencilerden yüksekokul içerisinde kurulan mobil kan merkezinde kan bağışı kabul etti.
Okul içerisine kurulan mobil kan merkezine gelen öğrenciler yetkililer tarafından gerekli steril ortamda yapılan çalışma ile kan verdiler. Günümüz dünyasında kan bağışının büyük önemi olduğu bilinci ile hareket etmeleri gerektiğini düşünen gençler Kızılay’ın bu anlamlı kampanyasına destek olmak istediklerini belirttiler. Öğrenciler birer ikişer ünite kan bağışında bulunarak toplumun her kesiminin bu duyarlılığı göstermesi gerekliliğine işaret ettiler.